Termék- és vevőböngésző

Termék neve helyett valamilyen jellemzője

A bizonylat kiállítási folyamat a számlázó rendszerek kezdete óta azonos: a számlára termékeket választunk, azokat egymás után felrögzítjük. Szerencsés esetben a termék kiválasztása név szerinti rendezéssel történik, a művelet során esetleg kapunk információt a készletről vagy felugrik a kiválasztott termék képe. Lehet ezt másképp?

Böngészés a termékek között

Mi lenne ha a webáruházakhoz hasonlóan böngészni tudnánk a termékek között? Az érdeklődőket sok esetben nem konkrét termék érdekli! Terméktulajdonságok és egyedi jellemzők alapján, az árakat és a készletet figyelembe véve pontosabban, informálisabban tájékoztathatjuk az ügyfeleket.

A termék minden adatának megjelenítése nem minden: a kapcsolódó- és helyettesítő termékeken keresztül vagy a termékek katalógus száma alapján valódi linkeken kattinthatunk tovább, újabb és újabb termékek adatlapját érhetjük el. A böngészőkben megszokott vissza gomb itt is rendelkezésre áll.

Pont úgy, ahogy a kosár is!

Vevők között ugyanígy

A termék böngészővel az általunk forgalmazott cikkek között kereshetünk és részletes információkat nyerhetünk. A vevő böngésző ugyanilyen speciális keresési megoldásokat nyújt vevőink és érdeklődőink adatai között. A kiválasztott partnerről máshol nem elérhető részletességű értékesítési adatok és grafikonok jeleníthetőek meg.

A szűrés során megjelenő vevőhalmaz számos művelet alapja lehet: a beépített CRM+ rendszerrel azonnali hírlevél kiküldésre van mód vagy akár külső marketing eszközhöz is felhasználhatjuk a vevő és érdeklődő adatbázisunk kiválasztott szeletét.

Pont úgy, mint a CRM-ben!

Böngészés = válogatás + választás

A termékböngészés során a vevőket érdeklő termékek bekerülhetnek egy kosárba. A végén a kosár tartalmából hivatalosa árajánlat készülhet, a termékek vevői rendelésre tehetőek, kiszámlázhatóak vagy mint értékesítői jegyzet, későbbi felhasználásra egyben elmenthetőek. Az értékesítési folyamat nem csak pontosabb, de kényelmesebb is.

Pont, mint ahogy weben vásárolunk.

Tudta? A vevő- és termékböngészőt már a bizonylatokra történő adatkiválasztásban is használhatja.

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!