Utánkövetés

A bevezetés után is folyamatos az együttműködés

Lakva ismeri meg az ember…

Használva ismeri meg az felhasználó a rendszert. Az alapvető folyamatok biztosan és jól működnek, de gyakorlati ötletek jönnek elő. Vagy felmerülnek a”Hogyan kell…” kezdetű kérdések. Ilyenkor jön jól az, hogy a Symbol Tech Zrt. a gyártója az Enterprise terméknek, a szellemiségét is ismerjük, tisztában vagyunk a miértekkel. És ilyenkor jön jól az is, hogy az utánkövetés nálunk a szerződés része.

Minden napra egy kérdés

Enterprise rendszereink az utánkövetés nélkül is működnek. Az igazi élőmunka azonban nem a szoftver előállításában van, hanem a hozzáadott szolgáltatásokban. Hozzáértő, a bevezetést is figyelemmel kísérő kollégáinkat bármikor elérheti központi telefonszámunkon, amikor kérdése merül fel. A szerződésben foglaltaknak megfelelően kiszállással és helyi oktatással, továbbképzéssel is támogatjuk Enterprise ügyfeleinket.

Lépjünk még egyet előre!

Általában négy-hat hónap telik el, amire a cég e megszokott, jól működő rendszerét továbbfejlesztené. Ennek nincs akadálya. Cégünk legdinamikusabban fejlődő terméke pont az Enterprise rendszerünk. A bevezetés óta eltelt időben is biztosan számos újdonság jelenik meg az új verziókban. De arra is nyitottak vagyunk, hogy egy komplexebb folyamatot közösen elemezzünk és megoldást találjunk rá. Mert megoldás mindenre van!

Nézzen meg konkrét megoldásokat, amelyeket cégünk valósított meg az elmúlt két évben.

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!