Gyűjtőtermék

Főbb jellemzőikben egyforma termékek együttes, csoportos kezelése és használata

A kereskedelemben számos termékkel találkozhatunk. A széles termékpaletta és a nagy választási lehetőség a modern kori értékesítés egyik jellemzője. A színes kínálat gyakran ugyanazon termék színben, méretben és jellegben eltérő variációiként valósul meg. Ezeket kényelmes lenne részben egyben kezelni. A gyűjtőtermék modul erre kínál megoldást.

Ugyanazon termék színben, méretben és jellegben eltérő variációi

A Symbol Enterprise gyűjtőtermék modulja segít, hogy több terméket egy csoportba rendeljünk. Az kapcsolódó műveletek egyszerűek legyenek és a kimutatásokon csoportosan is meg tudjuk nézni az értékesítési-, raktár számokat.

Csoportosítás

Könnyen tud gyűjtőtermék alá rendelni más, gyűjtött termékeket. Az összerendelés bármikor módosítható vagy megszüntethető.

Kiválasztás

Gyűjtőtermék bizonylatra helyezésekor pontosítani kell, konkrétan ki kell választani a méret-, szín értékét a gyűjtőtermékek közül.

Kimutatások

A kimutatások mindegyik tartalmazza a termék mellett a gyűjtőterméket is. Erre csoportosítva egy szinttel feljebbről nézheti a számokat.

Tudta? A gyűjtőtermék nem csak a ruházati- és ajándéktárgy-kereskedelemben, de még az élelmiszeripar területén is megkönnyíti az alkalmazottak és vezetők munkáját!

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!