Raktárhely

Raktáron belüli sor, polc és oszlop lokációk kezelése

A raktárankénti fizikai (A vagy B épület) illetve a logikai (pult-, háttér-, visszáru-raktár) bontás sok kis és középvállalatnak ideális megoldás. De bizonyos esetekben előfordul, hogy szükség van a raktár fizikai alábontására: a termék mérete, dimenziói különlegesek vagy a raktár túl nagy ahhoz, hogy gyalog, gyorsan bejárható legyen.

Speciális termék dimenziók

Termék különleges kiterjedése

Sok esetben a termék speciális kiterjedése, nagy súlya nem teszi lehetővé, hogy a termék bárhol elhelyezhető legyen. Néha csak speciális szakértők tudják megállapítani, milyen teherbírású tárolóhelyek alkalmasak az áru raktározására.

Gyalog nem bejárható raktár

Gyalog nem járható be

Nagy alapterületű vagy gyalog nehezen bejárható raktárak esetén különlegesen fontos, hogy az elhelyezett áru pontos helyét ismerjük. Tudnunk kell, hogy a terméket mely helyeken keressük, hol „szoktuk” elhelyezni őket.

Megoldás: raktárhely

A fenti problémákra nyújt segítséget a Symbol Enterprise raktárhely modulja. Termékenként beállítható, hogy a termék hol helyezhető el, milyen raktárhelyeken tárolható. A bevételezési és kiadási bizonylatok (raktárközi és belső mozgások is) mindegyike a terméken túl a raktárhely megadásával rögzíthető.

A termék központi raktárkészlete mellett raktárhelyenkénti, virtuális készletet tart nyilván a rendszer, így minden kimutatás pontos. A leltározás folyamatát is nagyban megkönnyíti a rendszer. Könnyen látható, hogy hol, mit kell keresnünk a készlet összeszámolásakor.

A raktárhely modul a gyári számokkal és beszerzési azonosítókkal együtt is működik. A párhuzamos termék alábontás segít olyan kérdéseket megválaszolni, hogy XY LOT szám mely polcokon található, illetve merre induljunk el keresni az ABC123 gyári számú terméket?

A megoldás a raktárhely

Tudta? A raktárhely modullal járó többlet adminisztráció heti szinten órákat spórolhat meg dolgozónként!

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!