Dolgozó nyilvántartás

Egy cégben emberek dolgoznak, alkalmazotti jogviszonyukhoz számos adat tartozik

Egy cégben emberek dolgoznak, alkalmazotti jogviszonyukhoz számos adat tartozik. Sok dolgozónál az adatok nyilvántartása, keresése, a határidők figyelemmel kísérése több HR-es kolléga munkájába kerül. HR modulunk integrált ügyviteli megoldásként, a Symbol Enterprise rendszerbe szervesen beépülve segít már tíz, de akár több száz vagy ezer külsős, alvállalkozó illetve belsős kolléga adatainak nyilvántartásában.

Dolgozó adatok

A HR modul a dolgozó adatok széles körét képes tárolni. Az alapadatokon felül pontos nyilvántartást vezethet a társadalombiztosítási adatokról, a lakhelyekről, okmányokról (azok érvényességéről), hozzátartozókról és baleseti kapcsolattartókról. Az iskolai végzettségek, képzések, nyelvismeretek és tudományos fokozatok az élet sok területén szűrési, kiválasztási kritériumok, rendszerünk ezeket is tárolja.

A munkavállalói, alkalmazotti és alvállalkozói jogviszonyok kezelése és a szabadságok pontos vezetése manapság már elengedhetetlen információ. Ahogy a bevételi oldal az ügyvitel része, a bérköltség oldal is ide tartozik.

Kiválasztás

A dolgozók szűrése egy pár tíz fős szervezetnél is gondot okozhat, ha az alkalmazottak egy állandóan változó Excel állományban kapnak helyet. A HR-es kolléga a szervezeti hierarchiát tisztán átlátja, könnyebben tud jelölteket állítani egy-egy kinevezés idején vagy kolléga pótlásakor.

Munkabeosztás

A 8-16h-ig tartó munkarend a világ legegyszerűbb találmánya. De nem mindenki dolgozik így! A három műszakos vagy előzetes beosztás alapú munkarend A4-es lapokon történő adminisztrációja a múlté. A pontos nyilvántartással soha nem lesznek üresen hagyott műszakok, dupla munka vagy véletlen átfedés.

Kapcsolat más modulokkal

A HR modul integráltan, más modulokkal együttműködve, fontos szerepet tölt be a Symbol Enterprise rendszerekben. A gyártás modullal vagy a CRM-mel szoros kapcsolatban van: az előzetesen rögzített szabadság vagy hirtelen betegállomány esetén könnyen átszervezhető a munkarend, a gyártás minimális kieséssel működhet tovább.

Tudta? Kevés dolgozó is tud csapatot alkotni! Ha 52 ember dolgozik együtt, akkor minden héten lesz születésnap. 365 dolgozónál már mindennaposak a torták.

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!