Kezdeti lépések

Mi érdekli Önt? Milyen formában érhető ez el?

Személyes varázs

Enterprise rendszereink bevezetésekor a személyes találkozás (a folyamat során több alkalommal) elengedhetetlen. Termékeink alaprendszere polcról kiszolgálható, azaz azonnal használható lenne. De egy cégtulajdonos vagy vezető nem fogja tudni a céges folyamatokra adoptálni a rendszert. Az első személyes kapcsolatfelvétel alkalmával Ön valamelyik értékesítőnkkel találkozik. Az értékesítő kollégák kiváló szakemberek, rendszereinket teljes mélységében ismerik.

Proof of concept

Az értékesítő kollégák szakemberek, rendszereinket mélységében ismerik, így a legfontosabb támpontokat meg tudják adni ahhoz, hogy nagy vonalakban ki tudjuk választani a megfelelő rendszert. Ugyanakkor az első találkozó alkalmával fontos eldönteni, hogy az igényeket ki tudjuk-e egyáltalán elégíteni? A Symbol Ügyvitel Enterprise egy nagy tudású kereskedelmi rendszer. Kérdés, hogy megfelel-e a legfontosabb céloknak?

Ideális választás

A Symbol Ügyvitel Enterprise egy nagy tudású kereskedelmi rendszer. Tartalmaz számos kiegészítő modult, amellyel egy kereskedő cég minden folyamata lefedhető. De speciális igények szinte mindenhol felmerülnek. Az első pár találkozó alatt biztosan megállapítható, hogy a rendszerbevezetést cégünk tudja-e vállalni.

Az elkötelezettség megvan, a rendszer legfontosabb részeit minden szereplő vizionálni tudja? Akkor továbbléphetünk és elkezdhetjük a tényleges bevezetési folyamatot, az átállást.

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!