Szerviz és munkalap

Kereskedelmi tevékenység és szerviz szolgáltatások kapcsolata

A kereskedelmi tevékenység sok esetben párosul szolgáltatásokkal. Legyen szó értékesített termék utólagos karbantartási tevékenységéről vagy alkalomszerű szerviz tevékenységről. A Symbol Enterprise egészére jellemző integráció ezekben az esetekben is komplex megoldásokat eredményez.

Szerviz tevékenység

Nem csak autószerviz létezik a világon, szerviznek hívjuk általában a javítási, felügyeleti szolgáltatásokat. Ezek önálló folyamat szervezést igényelnek, amely szoftveresen támogatható. Ahogy a kereskedelmi tevékenység egy összetett folyamat (rendelés, belső rendelés, MRP, szállítólevél és számla), a szerviz tevékenység még inkább: munkalap, felhasznált anyagok, számla és ügyfél értesítés (CRM).

Működés

A szerviz és munkalap modullal pontosan és gyorsan kezelheti munkalapjait, nyilvántarthatja folyamatban lévő munkáit, munkafolyamatait. Minden szervizelt termék önálló életet él, de szervesen kapcsolódik az ügyviteli-, vállalatirányítási rendszerbe: a munkalapon az ügyfél által kért igények mellett precízen kezelheti a raktárkészlet felhasználást, a számlára kerülő tételeket, sőt anyaghiány esetén a belső rendeléseket is.

Rendszeres szolgáltatások kezelése

Egy szolgáltatós cég életében az eseti jellegű munkavégzés mellett fontos szerepet töltenek be a rendszeres szolgáltatások. Az értékesített termékhez gyakran párosul annak karbantartási feladata is. Erre is megoldást kínál a szerviz modul. Sőt, ha már rendszeres, akkor legyen pontos is! A rendszerben nyilvántarthatóak a szükséges kellékanyagok, eddig elvégzett javítási feladatok. Minden, ami a profi kiszolgáláshoz kell!

Szervizelt termékek speciális ügyviteli adatai (tulajdonos vs. költségviselő), az ehhez kapcsolódó ügyfélkezelései (CRM) funkciók és az elvégzett munkák pontos követhetősége, kimutatásokba szervezése mind-mind megtalálhatóak már az alap szerviz és munkalap modulban.

Teljes mértékben integrált munkalap és szerviz modul nullára csökkenti a szigetszerű rendszereknél megismert adatátadási folyamatokat. Ugyanazzal a rendszerrel végezheti a számla kiállítását, mint amivel a számlázáshoz szükséges munkát adminisztrálta. Nincs adatátadás, nincs két rendszer, van helyette: belső rendelés, készlet felhasználás és vevői (költségviselői) hitelkeret ellenőrzés már a munkalap kiállítása előtt.

Tudta? A munkalap a legváltozatosabb igényeket is kielégíti. A modulhoz teljesen egyedi megoldások is kérhetőek.

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Igényeljen Tesztrendszert
Kötöttség és költség nélkül!

Minden üzleti folyamatára van megoldásunk!